Hľadá sa svedok lúpežného prepadnutia

01.07.2005 Celý región

Prešovská polícia žiada o pomoc svedka – muža, vo veku 30 -35 rokov, ktorý stál 28. júna ( v utorok) tohoto roku v čase okolo 15.30 hod. na zastávke MH...
Prešovská polícia žiada o pomoc svedka – muža, vo veku 30 -35 rokov, ktorý stál 28. júna ( v utorok) tohoto roku v čase okolo 15.30 hod. na zastávke MHD Pod Kopaninou vo Veľkom Šariši.

Muž bol svedkom lúpežného prepadnutia 14-ročného dievčaťa. Dievča v spomínanom čase išlo po cestičke od Prešovskej ulice smerom k zastávke MHD Pod Kopaninou. Tam k nej pristúpila zozadu neznáma osoba, ktorá ju začala ťahať za zadné vrecká nohavíc, ťahala jej plecniak z chrbta a stále žiadala peniaze. Neskôr z nej ťahala aj tričko, pričom opakovane žiadala peniaze. Keďže dievča žiadne peniaze pri sebe nemalo začalo kričať a neznáma osoba vidiac aj muža stojaceho na zastávke reagovala tak, že ušla.
Polícia žiada muža, ktorý v tom čase v uvedený deň stál na zastávke MHD a videl tento skutok, nech sa prihlási ako svedok na Úrade Justičnej a kriminálnej polície okresného riaditeľstva PZ v Prešove alebo na známo telefónnom čísle 158.
 

Vyberte región

mark